دی پروپیلن گلایکول

دی پروپیلن گلایکول (Dipropylene glycol) نوعی مایع بی‌رنگ و با بوی مختصر می‌باشد که جاذب رطوبت بوده و به راحتی با آب و انواع روغن و هیدروکربن ترکیب می‌گردد. این ماده با فرمول شیمیایی C3H14O3 شناخته شده و در تولید انواع رزین، عطر، لوازم آرایشی، روغن ترمز و صابون به کار گرفته می‌شود. این ماده از خانواده‌ی گلایکول‌ها، سمی نیست و برای انسان و محیط زیست خطری ندارد.

توضیحات

دی پروپیلن گلایکول (Dipropylene glycol) نوعی مایع بی‌رنگ و با بوی مختصر می‌باشد که جاذب رطوبت بوده و به راحتی با آب و انواع روغن و هیدروکربن ترکیب می‌گردد. این ماده با فرمول شیمیایی C3H14O3 شناخته شده و در تولید انواع رزین، عطر، لوازم آرایشی، روغن ترمز و صابون به کار گرفته می‌شود. این ماده از خانواده‌ی گلایکول‌ها، سمی نیست و برای انسان و محیط زیست خطری ندارد.

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دی پروپیلن گلایکول”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *