اسانس خوراکی سیر
7 فروردین 1401اسانس خوراکی انگور فرنگی
6 اردیبهشت 1401
اسانس خوراکی انگور سیاه
Description
انگور سیاه نوعی از انگور است که از آن عصارهٔ پوست انگور یا اِنوسیانینا یک مادهٔ رنگی است و از پوست بعضی از انگورها که درتهیهٔ شربت استفاده میشود وجود دارد و در ایتالیا و آمریکا و ایران تهیه میشود.
ترکیب شیمیایی :
رنگدانههایی که از اِنوسیانینا بدست میآید بنام آنتوسیانین موسومند و از این مواد آنتوسیانیدینها تهیه میشوند. مهمترین آنتوسیانیدینهای موجود در عصارهٔ پوست انگور سیاه عبارتند از:
پئونیدین، Malvidin، Delphinidin،Petunidin. بهطور کلی آنتوسیانینهای موجود در عصارهٔ پوست انگور سیاه در pH=۳ پایدار بوده رنگ قرمز تا ارغوانی دارد. علاوه بر آنتوسیانینها در عصارهٔ پوست انگور مواد زیر وجود دارد:
اسید تارتاریک، تاننها، قندها، اسید آمینهها و مواد معدنی.
Additional information
اسانس طعم دهنده |
مواد غذایی
|
Reviews
There are no reviews yet.