اسانس خوراکی توت سیاه
18 بهمن 1400اسانس خوراکی فلفل دلمه سبز
18 بهمن 1400
اسانس خوراکی خامه
Description
خامه یکی از فرآوردههای شیری است که از چربی شیر که در لایههای بالای شیر پیش از هموژنیزهکردن گرفته میشود. در شیر هموژنیزه نشده نیز لایه سبک چربی به مرور زمان در بالای شیر تشکیل میشود. در گذشته تهیه این فراورده نیازمند ساکن نگهداشتن شیر بود تا ذرات چربی بر روی سطح شیر تجمع یابند و جمع کردن آنها روش ساخت سرشیر بود ولی امروزه با استفاده از روش سانتریفوژ و به وسیلهٔ دستگاه سپراتور چربی از سایر اجزاء شیر جدا میشود. خامه را میتوان به صورت پودر برای ترابری به نقاط دوردست فرستاد.
Reviews
There are no reviews yet.